Boekingwebsites

Je kunt ons vinden op booking.com of airbnb of te boeken rechtstreeks bij ons.

Rechstreeks bij ons boeken ?

Neem dan hier contact met ons op !

Reviews

Wat mensen zeggen over ons

Pbc
Pbc
2020-10-01
10
☺Een keurig nette, nieuwe Pipowagen, was fantastisch! Leuk ingericht! ☹Niets
Nina
Nina
2020-09-20
10
☺De pipowagen was heel netjes en schoon. Hij staat tussen de wilde bloemen op een heerlijk rustige plek. Lekker geslapen in een fijn bed en sochtends een top ontbijtje. Heel gastvrij. Echt een super verblijf!
A
A
2020-09-19
9,0
☺Heerlijke accomodatie met erg vriendelijke mensen. Een zeer goede plaats om onze 50e huwelijksverjaardag daar te vieren met z'n tweeën. ☹dat er geen klok en kast was.
Anonim
Anonim
2020-09-16
10
☺Verder alles ☹Geen tv

    Zeer nette, gezellige en fijne pipowagen. Heerlijk bed en heerlijke douche. Het is er snel warm, maar er staat een ventilator. Er zijn diverse gezelschapsspelletjes waardoor je een televisie totaal niet mist. Ondanks dat de gastvrouw zelf op vakantie was, was er goede communicate en konden we in ieder geval telefonisch terecht bij een familielid.

  thumb Mariska
  7/22/2021

    Eine wunderbare Unterkunft, toll durchdacht, alles da auf kleinstem Raum. Und man ist sofort im Grünen, wenn man den Wagen verlässt. Sangita war sehr nett und aufmerksam.

  thumb Frank
  9/03/2021

    Hele leuke en verassend ruime pipowagen midden in het centrum van Deventer! Alhoewel je midden in de stadskern bevindt, merk je daar totaal niets van. In de tuin van de kerk waan je je op het platteland. De pipowagen is goed uitgerust en je komt niets te kort. Zeker aan te bevelen!

  thumb Martin
  7/17/2021

--> --> --> -->